O Nama

Naša priča

Kažu da nema veće ljubavi od ljubavi prema hrani a Marijo Mendek, osnivač i vlasnih Selekcije MM nije niti slutio koliko će ljubav prema hrani obilježiti njegov život. Marijo ima više 20 godina iskustva u visokoj gastronomiji. Taj je poziv osjetio kasnih osamdesetih u Münchenu kada je radio u restoranu s dvije Michelinove zvjezdice i prvi se puta se upoznao s vrhunskim proizvodima kao što su caviar, foie gras, steakovi i janjeći french rack…
Od tada je beznadno zaljubljen u hranu. Početkom 2000. osniva tvrtku Selekcija MM koja je tada bila je pionir gurmanskog uvoza u Hrvatsku. Kasnije se počinje ozbiljnije baviti vinima, vrhunskim, rijetkim i teško dobavljivim, koje svojom predanošću i strašću po prvi puta dovozi na hrvatsko tržište. 2018. godine otvara MM Kantinu kao prirodnu ekstenziju Selekciji MM, svojevrstan showroom u kojemu vrhunske namirnice i vina koja distribuira njegova tvrtka, u interpretaciji talentiranih chefova MM Kantine mogu probati svi kupci iz ugostiteljskog sektora, ali i brojni gastro entuzijasti i to fantastičnom interijeru, uz najbolju atmosferu.
Martina Grahovac, direktorica poslovanja, nova je generacija zaljubljenika u gastronomiju i nova snaga biznisa. Dijeli istu strast prema vrhunskoj hrani i vinu kojoj je posvetila gotovo cijelu svoju dosadašnju karijeru. Pod njenim su vodstvom nastale ekstenzije poslovanja koje se usredotočuju na dijeljenje gastro kulture sa što više istomišljenika – poput raznih događanja, sajmova i radionica. Vlasnica je i farme Back To My Roots na kojoj uzgaja rijetke vrste cvijeća koje je teško nabaviti u Hrvatskoj, rijetke europske pasmine kokoši iz slobodnog uzgoja koje nesu šarena jaja te izvorne hrvatske pasmine ovaca.

Naši proizvođači

Svi su proizvođači s kojima radimo najbolji su u svome poslu, imaju dugogodišnje tradicije i neprikosnovenu kvalitetu namirnica. Marijo Mendek osobno bira svakog proizvođača i proizvod brinući da svojim kupcima nudimo samo i isključivo najbolje i time doprinosimo uspješnosti njihova poslovanja.MM KANTINA
MM KANTINA
MM KANTINA
Previous slide
Next slide
GASTRO CIRCUS
GASTRO CIRCUS
GASTRO CIRCUS
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
MM HOUSE
MM HOUSE
MM HOUSE
MM HOUSE
Previous slide
Next slide
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop

  PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER I spremi se za SLASNE INFORMACIJE I PREGRŠT INSPIRACIJE

  Imajte ekskluzivni pristup receptima, promocijama, videima i drugim slasnim novostima.

  Vaš boravak u sobi ili executive suite-u za 2 osobe će uključivati:

  • boravak na jednu noć 
  • uživajte u večeri od 3 slijeda za dvoje u vrijednosti od 35€ po odrasloj osobi u MM Kantini (da li i to mogu platiti odmah kada plaćaju smještaj?)
  • doručak za dvoje – naša košara biti će dostavljena ispred vrata vaše sobe u 8 sati. Imajte na umu da Vam nećemo kucati na vrata prilikom isporuke, kako ne bismo ometali Vaš san.

  Dostupno za boravak od ponedjeljka do petka.

  Riblji menu

  • Losos tartar / azijski stil
  • Brancin file u maslacu / šparoge i bademi / krema od krumpira
  • Glutten free Coconut Mango Cheesecake / krema od sira, mango krema & kokos crumble

  ILI

  Mesni menu

  • Tartar od zapečenog Black angus steak-a / domaći senf / slatko ljuti krastavac
  • Argentina Black angus steak / pečena cikla / romanesco / Hollandaise umak
  • Pannacotta Nutella & Linolada / crumble od pira i lješnjaka

  Odaberite svoje događanje