GASTRO CIRKUS

U suradnji s Martinom Grahovac, našom direktoricom poslovanja, Marijo Mendek pokrenuo je 2022. koncept pod nazivom Gastro Cirkus.
Zamišljen kao prostor i platforma koja će nuditi iste premium namirnice i vina kao i MM Kantina, ali i potaknuti dijeljenje strasti prema hrani, kulinarske razgovore, biti podloga za isprobati razne forme i tehnike kuhanja, te pomoći ponovno osmisliti način na koji jedemo – vani i kod kuće. Gastro Cirkus zapravo je filozofija vlasnika i partnera. On nije samo zatvorena i grijana multifunkcionalna terasa, on je hedonizam, atmosfera i strast u jednome. Gastro Cirkus otvoren je tijekom dana za ručak, a nakon toga za posebne kulinarske i kreativne radionice i druženja kojima nastojimo ostvariti što osobniji i neposredniji odnos sa svim ljubiteljima vrhunske gastronomije i razmijeniti ideje i znanja. Prostor jednako dobro funkcionira i ljeti i zimi, a svojim stolovima namijenjenim za dijeljenje jednostavno pršti vrhunskom atmosferom.
Idealan za mini evente, veća društva, mala vjenčanja, team buildinge uz zajedničko pripremanje hrane, proslave, korporativna događanja, božićne domjenke ili vaše jedinstvene koncepte.

RUČAK – Gastro Cirkus
VEČERA –MM Kantina

Ponedjeljak – subota: 12:00 – 23:00

GASTRO CIRcUS

Previous
Next
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop

  PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER I spremi se za SLASNE INFORMACIJE I PREGRŠT INSPIRACIJE

  Imajte ekskluzivni pristup receptima, promocijama, videima i drugim slasnim novostima.

  Vaš boravak u sobi ili executive suite-u za 2 osobe će uključivati:

  • boravak na jednu noć 
  • uživajte u večeri od 3 slijeda za dvoje u vrijednosti od 35€ po odrasloj osobi u MM Kantini (da li i to mogu platiti odmah kada plaćaju smještaj?)
  • doručak za dvoje – naša košara biti će dostavljena ispred vrata vaše sobe u 8 sati. Imajte na umu da Vam nećemo kucati na vrata prilikom isporuke, kako ne bismo ometali Vaš san.

  Dostupno za boravak od ponedjeljka do petka.

  Riblji menu

  • Losos tartar / azijski stil
  • Brancin file u maslacu / šparoge i bademi / krema od krumpira
  • Glutten free Coconut Mango Cheesecake / krema od sira, mango krema & kokos crumble

  ILI

  Mesni menu

  • Tartar od zapečenog Black angus steak-a / domaći senf / slatko ljuti krastavac
  • Argentina Black angus steak / pečena cikla / romanesco / Hollandaise umak
  • Pannacotta Nutella & Linolada / crumble od pira i lješnjaka

  Odaberite svoje događanje